Documentaire Buiten Adem

In samenwerking met Els Anker ben ik begonnen met het maken van de documentaire Buiten Adem. De film vertelt het aangrijpende verhaal van Sarah Smit (28) en Kim Clement (30), twee jonge vrouwen die lijden aan de erfelijke en (tot dusver) ongeneeslijke ziekte Cystic Fibrosis. Een eerlijk verhaal vol inspiratie en passie, maar ook tegenslag en onzekerheid.

De documentaire Buiten Adem wordt geproduceerd tijdens CampusDoc, een internationaal lesprogramma waar studenten journalistiek in hun laatste studiejaar zich volledig overgeven aan het maken van een documentaire. Zestien veelbelovende studenten kregen les in binnen- en buitenland in het maken van documentaires en alles wat daarbij komt kijken.

Onze documentaire is te zien op:
18 juni 2017 – CampusDoc Filmfestival in Utrecht
23-25 juni – Telling Tales Festival in Manchester
9 september 2017 – Docuscoop Festival in Zaltbommel

Meer informatie is te vinden op de Facebook, Instagram, Twitter en website van Buiten Adem.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s