Timmerdorp Eelde 2017

Drie dagen lang hebben kinderen van groep 3 tot en met groep 8 die in Eelde-Paterswolde wonen gebouwd en getimmerd. Onder begeleiding van vrijwilligers is er een dorp gebouwd met echte straten, een plein en diverse huizen. Het evenement ‘Timmerdorp’ werd voor de tweede keer gehouden en vond plaats in de periode van 24 juli tot en met 27 juli 2017. Ik heb de aftermovie gemaakt en een reportage waarin Manon en Sophie bouwtips geven. Daarnaast heb ik het evenement gefotografeerd.

Foto’s

Deze slideshow vereist JavaScript.

Meer foto’s zien? Klik dan hier


Video’s

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s