Documentaire OBS Jules Verne

Samen met Georgia Oost en Steef Bouwman heb ik documentaire gemaakt over de Openbare basisschool Jules Verne die startte met een 20 Hours Challenge om hun kinderen een positievere mindset aan te leren.

Wat gebeurt er in de klas: 20 keer 1 uur werk je aan bewustwording van een groeimindset. Dit betekent dat leerlingen geloven in de maakbaarheid van je eigen intelligentie.  Ze leren o.a. hoe het brein werkt bij nieuwsgierigheid en uitdagingen aangaan en zien in dat het proces zeker zo belangrijk is als het einddoel. In 4 weken worden de leerlingen door  alleen gecoacht op een groeimindset.

De documentaire is hier te zien:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s