Met deze 16 tips ontdek je het beste van Kaapstad in twee weken

Voor het eerst alleen op vakantie en dan helemaal naar Zuid-Afrika om Kaapstad te bezoeken. Ja, dat was mijn plan. Toen ik op Schiphol stond, kreeg ik toch een beetje kriebels in de buik. Hoe ga ik het vinden om alleen te reizen? En het is toch wel helemaal aan de andere kant van de wereld.. Gelukkig ben ik het vliegtuig ingestapt, want mijn reis naar Kaapstad had ik echt niet willen missen.

Twee weken (van 8 april tot 20 april) had ik om de stad en ook het gebied eromheen te verkennen. Achteraf gezien blijkt dat veel te kort te zijn, want ik heb nog lang niet alles gezien. Gelukkig heb ik daardoor een smoes om terug te keren. In die twee weken heb ik absoluut niet stilgezeten.

Speciaal voor We are Travellers schreef ik over mijn reis. Dat is hier te lezen:

Schermafbeelding 2018-06-15 om 12.44.09
Klik hier om het te lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s